Saarnivanerit

Saarnivaneri on tyylikäs ja näyttävä ratkaisu sekä kuivien että kosteiden tilojen sisustamiseen. Vanerit sopivat myös saunojen seinien ja kattojen pintaverhoiluun. Tuote ei sovi jatkuvaan kosketukseen veden kanssa esimerkiksi suihkun lähellä, mutta kylpyhuonetilojen kattoon se sopii hyvin.

Nyt myös kosteisiin tiloihin saa helposti luotua tunnelmaa pintamateriaalia vaihtamalla. Esimerkiksi mustaksi sävytetty vaneri tuo saunaan perinteistä entisaikojen tunnelmaa!

Hyvän kestävyytensä ansiosta tällä tuotteella voi paneloida myös katetut terassit ja kesäkeittiöt. Puuvalmiin pinnan on helppo pintakäsitellä haluamaansa värisävyyn, jolloin lopputuloksena on unelmiesi kesänviettopaikka!

Tekniset TIEDOT:

Paneelin mitat: 2000 x 217 x 11 mm, ympäripontattu, runkona poppelivaneri

Värit ja materiaalit: 
- Musta saarnivaneri
- Kuultovalkoinen saarnivaneri
- Harmaa saarnivaneri
- Puuvalmis saarnivaneri
- Kastanjanruskea saarnivaneri

Kaikki pinnat on tehty aidosta puuviilusta, joka näkyy pieninä luonnollisina värivaihteluina. Mustassa ja kuultovalkoisessa värissä vaihtelu on pieni ja luonnonvärisissä hieman suurempi.
Puuvalmiin pintakäsittely: Pintakäsittele paneelit ennen asentamista. Erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja on laaja valikoima ja niiden sopivuus puupintaan ja viilusaumaan on hyvä kokeilla. Testaa ensin yhdelle paneelille värin toimivuus ja lopullinen värisävy.
Runkolevy: Poppelivaneri
Pintaviilu: Aito saarniviilu
Soveltuvuus eri olosuhteisiin: Tuote kestää normaali saunassa esiintyviä tavallisia olosuhteita. Kaikkien käsiteltyjen paneelien tapaan tämänkin tuotteen kohdalla on hyvä käyttää erillistä selkänojaa tai muuta suojaustapaa likaantumisen estämiseksi. Noudata kiuasvalmistajan määräyksiä suojaetäisyyksistä.
Puhdista seinät esimerkiksi imuroimalla puupinnat silloin kun sauna ei ole päällä. Mahdolliset roisketahrat voi pyyhkiä nihkeällä rätillä.
Tuotteen takuu ei kata käyttöä suihkutilan seinissä ja rakennusten ulkoseinissä.

Katso asennusohjeet

  • Musta saarni
  • Kuultovalkoinen saarni
  • 675_paneelit_harmaa_0005_–_uusi_pieni.jpg
  • pieni_pahkina.jpg