Uutiset


Alkuvuoden kuulumiset

21.2.2020

 

Laatupaneeli tulee laajentumaan tämän vuoden aikana uuden tuotteen, akustiikkapaneelin myötä. Tuotteen lanseeraus tapahtui Sarokkaan osastolla Turun Rakenna & Sisusta -messuilla helmikuun alussa. Vastaanotto yleisöltä oli hyvin positiivinen ja markkinoilla selvästi vaikuttaisi olevan kysyntää akustoiville paneeleille. Ilmoitamme täällä verkkosivuillamme, kun tuote on saatavilla.

 

 

Sisustuspaneeleiden ja tulevan akustiikkapaneelin lisäksi meidät on pitänyt kiireisenä alihankinnat ja projektit. Esimerkiksi viime vuonna olimme mukana muun muassa hotelleiden ja Lapin lomahuviloiden paneloinnissa. Joustavan tuotantomme ansiosta sekä pienemmät muutaman neliön tehosteseinät että suuret tuhansien neliöiden hotelliprojektit onnistuvat meiltä.

 Habitare-messut 11-15.9.2019

 

P. Rotola-Pukkila Oy on mukana Habitare messuilla 11-15.9.2019. Tervetuloa osastollemme 7e160 tutustumaan niin Laatupaneeleihin, kuin hyllymallistojemme uutuuksiin!

Annamme mielellämme lisätietoa paneeliemme ominaisuuksista ja soveltuvuudesta eri käyttökohteisiin. Meiltä saat myös ohjeita ja vinkkejä asennusvaiheeseen, sekä kerromme sinua lähimpänä olevan jälleenmyyjämme yhteystiedot.

Messuosastollamme on esillä myös hyllystöjämme, joista löytyy lisätietoa osoitteesta: www.timantti.comRakenna & Sisusta Messut Turussa

Mallistomme oli esillä Rakenna & Sisusta Messuilla Turun Messukeskuksessa 8-10.2.2019 jälleenmyyjämme Rakentajan Sarokas Oy:n osastolla.
Kiitos kaikille tuotteisiimme tutustustuneille!Laatupaneelit Porin Asuntomessuilla

Porin Asuntomessuilla Laatupaneelit löytyi kohteista 10. Porin Energian Valovoima (kostean tilan paneelit) sekä 22. Wienerberger JokiDuo (kuivien tilojen paneelit). Galleriasta löytyy kuvia näistä kohteista. Kiitos kaikille messukävijöille!Uudet materiaalit

Laatupaneelimalliston uusimmat materiaalit on valmistettu teknisestä koivuviilusta. Niillä saa näyttävän ja uudentyyppisen ilmeen kodin pintoihin, joten ei ole ihme, että näitä on tilattu viime aikoina runsaasti!Hyvää Joulua!

P. Rotola-Pukkila Oy toivottaa Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle 2018!
Joulutaukomme alkaa 20.12.2017. Palaamme takaisin töihin 2.1.2018.Habitare 2017

15.8.2017

Yrityksemme osallistui Habitare-messuille, jotka järjestettiin 13.-17.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Kiitos kaikille kävijöille! Tekniset koivuviilut oli se materiaali, joka keräsi eniten ihastusta ja kiinnostusta - olipa kävijä sitten kotimaasta tai ulkomailta.Kesälomat

 

P. Rotola-Pukkila Oy:n tuotanto on kesälomalla viikot 27-30.

Tuotantomme ja toimitukset toimivat jälleen normaalisti heinä/elokuun vaihteesta 31.7.2017. Varastotilanteemme mahdollistaa kiireelliset toimitukset myös lomamme aikana.

Kiireellisissä tapauksissa meidät tavoittaa matkapuhelinnumeroista:
Risto 040 503 2213
Hannu 040 502 8410 (viikot 28-30)
Mikko 0400 568 096 (viikolla 27)Uutuutena tekniset koivuviilut

12.6.2017

Laatupaneelien väri –ja materiaalivalikoima on laajentunut! Olemme lisänneet valikoimaan tekniset koivuviilut, joita on saatavilla laaja väriskaala. Läpivärjätty tekninen koivuviilu on ulkonäöltään vanerimainen, ja sen luonnolliset sävyvaihtelut luovat elävän ja kauniin ilmeen sisustukseen. Lue lisää!Kasvu Open -kevät

9.6.2017

Laatupaneeli osallistui Kasvu Open -kilpailuun kevään aikana. Kilpailun tarkoituksena on vauhdittaa uusien, tai jo olemassa olevien liiketoimintojen kasvua eri alojen ammattilaisten neuvojen avulla.
    Kevään aikana osallistuimme alueen muiden kasvuyritysten kanssa Kiitoratapäiviin, joissa yritykset saivat sparrausta liikealan tekijöiltä.  8.6.2017 oli viimeinen Kiitorata -päivä upeissa puitteissa Hämes-Havusessa. Päivän aikana myös valtakunnalliseen finaaliin päässeet yritykset julkistettiin.
     Onnittelut jatkoon päässeille ja kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille yhteistyön täyteisestä keväästä ja sparrauspäivistä!
     Lisätietoa Kasvu Openista: www.kasvuopen.fi« Edelliset 10